Djungelboken The Musical

Dröse & Norberg, Sveriges största familjemusikal-producenter slår till igen! Först kom Trollkarlen från Oz, sen Snövit The Musical följt av Äventyret Aladdin. Nu har turen kommit till den fantastiska historien om Mowgli i Djungelboken The Musical. Köp dina biljetter till föreställningen i Stadium Arena den 20 januari.

Följ med till den vilda och exotiska indiska djungeln och möt de klassiska figurerna Baloo, Bagheera, Kaa och den fruktade ShereKahn. Med sedvanlig energi tar sig Dröse & Norberg an denna legendariska saga och tolkar den på ett personligt sätt med hjälp av humor, fantastisk musik, dramatik och en begåvad ensemble.

Boka 20 januari 2019 för ett musikalbesök djupt inne i djungeln. En föreställning för hela människofamiljen.

Köp biljetter genom att trycka HÄR.

I Djungelboken –The Musical blir Mowgli ensam kvar i en liten by efter det att tigern ShereKahn anfallit byn. Mowgli blir sedan "adopterad" av en liten björnfamilj bestående av pappa Baloo och björnsystrarna Liv och Lycka. Där trivs han och får lära sig att leva tillsammans med alla djuren och naturen.

En dag blir Mowgli utsatt för fara och skyddar sig med hjälp av eld. Detta tycker pappa Baloo är väldans läskigt så han skyndar iväg för att fråga sin vän, den svarta leoparden,

Bagheera om råd. Denne blir väldigt upprörd över att höra att "människovalpen" använder eld lite hursomhelst. Bagheeras råd blir att uppsöka den listige och übersmartapytonormen Kaa för att få svar på den stora frågan om vad man ska göra med den lille tvåbeningen Mowgli.

Svaret blir tyvärr att Mowgli måste tillbaka till dom andra pälslösa tvåbeningarna - människorna.

Vad som händer sen får man kanske svar på om man vågar besöka Djungelboken –The Musical.
Ett helt galet djungeläventyr.
Vi talar svenska.