Nyhetsarkiv

Nu heter vi Stadium Arena!

Toppbild

Från vänster Ulf Eklöf, Stadium AB, Bo Sundberg, Norrköping Arena AB, Lars Angergård, Stadium Sports Camp och Gustaf Öhrn, Stadium AB. 

måndag 23 juni 2008

Namnavtalet stärker samarbetet
mellan Dolphins och Stadium

Stadium Arena. Det är namnet på den nya arena som byggs på Himmelstalund i Norrköping. Avtalet mellan arenabolaget och namngivaren, som presenterades på måndagen, löper på 10 år. Arenan blir centrum och den självklara mötesplatsen på Himmelstalund, inte minst under de årligen återkommande Stadium Sports Camp.

- Stadium vill inspirera till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Norrköping har hittills saknat en evenemangsarena för multisport, så det känns bra att kunna bidra till att den nu blir verklighet, säger Gustaf Öhrn, VD i Stadium AB.

- Arenan blir också en viktig del i vårt arbete med att vidareutveckla Stadium Sports Camp, som får fler och fler ungdomar varje sommar. I år kommer nära 4800 ungdomar till Norrköping och Himmelstalund.

Stadium Arena byggs, ägs och drivs av Norrköping Arena AB, ett helägt dotterbolag till Norrköping Dolphins. Bosse Sundberg är VD i arenabolaget och Dolphins klubbdirektör:

- Det är förstås väldigt tillfredsställande att vi nu nått fram till ett avtal med Stadium, säger han. Stadium är ett starkt varumärke som arenan såväl som Dolphins har nytta av att förknippas med.

- Avtalet befäster dessutom det långvariga samarbetet mellan Stadium och Dolphins. Stadium har varit en av våra stora och viktiga samarbetspartners ända sedan Basketligan startade. Nu vet vi att det samarbetet fortsätter åtminstone 10 år till, konstaterar Bosse Sundberg.

Sök på stadiumarena.se

Händer i arenan

Dolphins herr vs Umeå BSKT

Spelar mot:
Umeå BSKT
När:
söndag 7 februari
Startar:
17:30
Arena:
Stadiumarena
Läs mer »

Stadium Arena inifrån


Vi byggde Stadium Arena

Norrköping Arena AB    Org. nr. 556718-0228